dimecres, 26 de maig del 2010

Aneto 1

Feia temps que volia fer l'Aneto però tothom m'havia dit que sempre esta ple de gent i aixo es lo que no en feia gracia fins que un dia mirant piadas per Internet vaig veure l'ascensió del Aneto per el corredor Estasen , sembla que per aquí segur que no puja molta gent i dit i fet aprofitem aquest cap de setmana llarg per anar.



Al final ens ajuntem el Xavi ,Juanet i jo i dissabte cap a les 9 surtin de Badalona direcció Besnasque.Dinen alguna coseta i vinga cap al pont de Corones o refugi del pescadors accessible per una pista en bones condicions des-de el càmping de Senarta


Arribem i es queden sorpresos de la quantitat de cotxes i gent que volta per aquest indret,Xarrem una mica la situació i Juanet ens comenta de fer l'ascensió en dues jornades i pujar avui mateix a fer un Vivac als ibons de Corones encare que aixo suposa pujar més pes,accedim, enllestim les motxilles i cap a dalt.




Surtin a 1950m. del refugi per un sender que s'endinsa dintre del bosc fins a que comença en forta pujada ja per un cami mes rocollos per superar el barranc de Corones i arribar al Ibonet de Corones que esta sense neu.










Continuen direcció el Ibon inferior tot contemplant l'entorn que ens envolta i comencen a trepitjar neu bastant tobeta ja que la temperatura es alta.



Passen l´Ibon Inferior i continuen cap al Ibon del mig completament glaçat i cubert de neu,el creuem pel mig i ens dirigim cap al Ibon Superior a preparar el vivac a la tenda i sopar una mica ,el desnivell que en fet es de 900m. i aixo fa que el cim quedi més aprop.








La nit comença a fer-se freda ,admiren un altre vegada aquest meravellós paisatge ple de solitud i que fa que el silenci es pugi escoltar, aixi que ens anem a dormir recordant el dia i les anècdotes del viatge.







Continuara........

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada