dilluns, 26 d’abril del 2010

Area de Servei al Mirador dels Ermitans i Pel Davant a la Panxa del bisbe.


 Desprès de unes setmanes sense escalar aquest dissabte quedo amb els mòmies per anar a Montserrat.Al bar decidim les cordades el Sunyol i el Rafa van a la Chachi Piruli i l´Antonio el Juanet i Jo nen a L'Àrea de servei.Comencen per la variant del primer llar de L'Alzina un diedre de IV+ que es te que assegura L'entrada .



Continuen per segon llarg de L'Alzina una placa que al començament es V+ i gradualment va perdem verticalitat


.D´aquí travessar un petit jardinet i es situen a L'Entrada de L'Àrea de Servei.El primer llarg de V es una placa que va flanquejant suaument fins a arribar a un sostret que s'agafa per la dreta-es fa el pas i montent reunió.


La segona tirada es la mes forta de 6a+ encara que obligat es V+ comenca amb un desplon per continuar en placa bastant fineta i vertical hi han foradets que t'ajudem per fer els passos entre chapas .

El tercer llarg tornar a afluixar encara que te un paset de planxeta a la meitat del llarg.L´ultim de tramit IV+ de bona pressa.



Acaben d'hora i tenim ganes de mes aixi que agafen els trastos i ens dirigint a la panxa del Bisbe.



La via que decidint de fer es Pel Davant una via bastant Clàssica i que requereix moure sense angoixes entre xapes.Primer llarg amb un pas de V+ que es pot fer en AO amb una xape recuperable les presses estant bastant sobadetes i obliga bastant per anar en lliure


.Segon llarg continua amb alejes ,tònica habitual de la via,amb tendència a dreta per camí mes fàcil per superar la verticalitat de la placa una vegada l'hem superat es pot muntar reunió.


D´aquí poden agafar dos alternatives nosaltres vem continuar per la variant canaletas un diedre de IV+ mes fàcil de lo que sembla.Despres d'aquest llarg les plaques es tornem rampes de III i II fins arribar al cim.
 Desde el cim rapel·lar i baixar per la tipica canal montserratina fins a trobar el cami.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada