dilluns, 26 d’abril del 2010

Lucky-Jon a la Santa Cova







Dissabte tornen a repetir en Montserrat.La via que agafen es la Lucky-Jon al Balco de lluna en la Santa cova .Esta equipada amb parabolts i ens farà falta unes 30 espres sobretot pel cinquè llarg.El primer llarg es una placa de V i en la cual la primera chapa esta molt alta ,fem uns 15 m i flanquejant uns metres per agafar un altre placa aquesta de roca més discreta.


El segon llarg es el millor de la via una placa de roca impressionant que comença en passos molt fins de V+ per continua en V amb pressa abundants i que fa que es perdir la noció dels alejes del segurs.

El tercer llarg comença en IV+ fine't per arribar a una panxa que te un passe't de V+.


El quart llarg agafa una canal de sorra en tendència a l'esquerra una vegada superada agafa un diedre de roca trencadeta però que es deixar fer.Aquest llarg es de 60m. i el que fa de primer te bastant de fregament els últims metres.


El cinquè llarg es tot en Artificial on es te que pujar moltes vegades fins L'últim esglaó del pedal per arribar a chapar.Al final del llarg te un parell de sortides de IV+ fins arribar a la reunió.

L'últim llarg es el de pitjor roca una canal diedre amb sortida de placa amb molta sorreta.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada