dilluns, 6 de setembre del 2010

Cerda-Albert a la Dent de Cabirols Inferior Pedraforca

Data:dijous 26 d'agost de 2010


Avui tocava un altre vegada el Pedraforca ja que les temperatures tornen a pujar i tenint ganes d'ombra.El objectiu es la Dent de Cabirols i la via la Cerdà-Albert ja que ni el Jordi ni jo la hem fet.


La via que recorre el característic i estètic arc de la paret i que anys enrere era tota una clàssica i avui dia s'escala molt poc,de 120 metres, tres llargs,V+ max obligat V on caldrà portar un joc de friends i de tascons amb 12 cintes+ reunions.







LL1 Comença amb uns primers metres fàcils de III fins arribar al diedre aquí la cosa canvia primer superant una laja amb bavaresa per la dreta i uns metres més endavant amb passos força fins de fissura diedre per superar ,per la dreta, una petita panxa , un cop superada tornar a la esquerra per muntar reunió.




LL2 Primers metres fàcils continuant la fissura fins arribar al parabolt aqui comencem a escalar en placa força fina de peus fins arribar al desplom on comencem un flanqueig cap a la dreta fins arribar a la reunió de la canas i spits.




LL3 Continua flanquejant i guanyant altura per terreny indefinit ,ja que nomes trobaren un parell de claus, fins arribar amb un arbre on muntaren reunió.



Com tenien ganes de més continuen per la Same via fàcil amb algun passet de quart fins arribar al final de la canal.150m mes.










Com no portàvem cap ressenya d'aquesta via decidim baixar per un rapel muntat amb un arbre el qual es condueix a una serie de tres ràpels més tots d'arbres fins on finalitza de la Civis-Genis.Decidim no fer cap rapel mes i baixem caminant en busca del Camí que es portar al Refu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada