diumenge, 5 de setembre del 2010

Esparraguera a la Roca Gris Montserrat Sur


Data: dissabte 21 d' agost  de 2010




Dissabte Tornen anar a veure la Montse i es decidint per aquesta via a la  la Roca Gris de la cara sud.Via de 185mts . V +max  V obligat cal porta unes 8 cintes  i  friends Mitjans i grans  per L'últim llarg.Clàssica repartida en sis llargs en La Que predomina El V amb un parell de passets puntuals de V+al  tercer llarg..


La roca en general es prou bona encare que  als últims metres dels primers quatre Llarg es mes dolenta ja Que finalitzen en repisa .



LL1 placa Tombada  de V- 35 m. que te com alicient La Distancia Entre les chapes.Ultims metres ramposos i amb roca dolenta .


LL2 comença amb uns  primers metres una mica més vertical que  La Primera tirada i poc a poc va perdent inclinació fins  arribar amb un repla on  muntaren reunió.V 35m .



Ll3 Sortida de V + que es pot escaquejar  per la esquerra per superar Una petita Panxa Desprès placa Que a  poc  poc es Posa  mes vertical amb algun Passet finet.Un cop es  pasa un petit flanqueig a la dreta fins a un repla al final de l' Agulla .25 m




LL4 Jo diria  Qué es el més maco i vertical a mes un mes la seva roca es molt bona  i et fa Gaudir del llarg.Placa  amb uns primers 20m verticals de grau V i els ultins 20m  de IV+.


LL5  Uns primers metres verticals de placa  i  flanqueig a la dreta per terreny facil fins  la reunió.15m -V.


LL6 fisura Que Va  evitant els desplons fins arribar al cim Llarg que es trobar net de expansions però als friends entren a Canon i no es gaire difícil.IV+ 35m.


La Baixada la Faren pels rapels de la vía Urquiza - Olmo una mica mes a la dreta de l' Esparreguera .
 En general una via maca per passaUn Día tranquil i sense patiment .


Primer rapel de la Urquza - Olmo .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada