dilluns, 20 de setembre del 2010

Via Mompart a la Miranda de Bohïgues(Montserrat-Agulles.)

Data: Diumenge 5 de septembre de 2010.

Diumenge aprofito l'últim dia de vacances per sortir a escalar amb el Joanet.Ell esta una mica cansat per que va sortir dissabte també aixi que decidim anar a fer una via curteta però que ens deixi bon regust.Sempre havia escoltat bones critiques de la Mompart a la Miranda de Bohïgues i era una via que la tenia apuntada a la llista.


Via classica de 100m. reequipada al 2006 i que va tindre una mica de enrenou treien alguns parabolts que ara tornan a estar, 6a max. obligat V+ on caldran unes 12 cintes mes les reunions.Nosaltres portabem els friends però no els ben utilitzar.Els llargs son bastant verticals i sostinguts encare que bem equipats menys el flanqueig per arribar a la primera reunió, fàcil però sense chapes.



Ll1 uns primers metres bastant verticals fins que poc a poc va ajupim aquí es veu la balma a la nostre esquerre que es on muntaren reunió.


LL2 Sortida per l'esquerre de la balma a buscar un petit diedre força vertical amb passos de V+ i 6a pulidets però que es deixem fer sense massa patiment pel seu equipament ,una vegade superats aquets 15 primers metres continuant per terreny fàcil (IV) fins la reunió.



LL3 El millor encare que es bastant potent i pulid per el pas de les cordades.Comenca amb uns primers metres fàcils fins arribar a la fissura aquí la cosa canvia per posar-se mes vertical i on es concentren els passos mes durs però que es podem fer en artificial, una vegada superats continuen per terreny una mica mes fàcil (V) fins dalt del cim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada