dimecres, 18 d’agost del 2010

Torna la motivació.Via Ven-Suri-Ven a la Bandereta i Stephani a la Saca Gran.



Desprès de dos mesos sense tocar la pared torno amb l´Antonio i el Juanet per fer la Ven-Suri-Ven a la cara nord D'Agulles ja que la calor apreta i el sol no ens tocara en tota la via.

Via Clàssica de 130m. 6amáx. V obligat reunions equipades amb parabolts i en el llargs material de l'època i en la qual ens farà falta un joc de friends o de tascons i unes 12 cintes.La via es desenvolupa per una fissura esglaonada visible des-de el camí d'Aproximació.


 
La primera tirada de tramit supera un ressalt i ens deixa a peu de fissura.


la segona tirada bastant àrea i pulideta es la millor en diferencia amb passets entre pitons bastant finets i amb un últim tram força vertical.

la tercera tirada 6a o Ae consta de un diedre vertical de uns 20 m que te un parell de passes desplomats que tu fa mirar fins arribar a un flanqueig que et deixar a la reunió.






la quarta tirada es una chimeneia amb arbres que et permet assegurar-te i sortida amb placa amb bona roca per arribar a la reunió.
 

Per acabar el dia anem a la Estephani a la saca de tres llargs equipada amb burils i spits casolans i que concentra la dificultat en una placa de 10 m en L'últim llarg de 6a.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada