dijous, 19 d’agost del 2010

Via Vilmambar a la Pastereta.



Dimarts quedo amb l'Antonio per fer una matinal a Montserrat. Triem la Vilmambar a la cara oest de la Pastereta cosa que ens garanteix ombra fins a les dotze del migdia.


La via consta de 130m. 6amáx. obligat V repartits de quatre llargs on ens faran falta unes onze cintes tot i que si volem empalmar els dos primers llargs, com vam fer nosaltres, faran falta 18 cintes.



Primer i segon llarg val la pena empalmar aquestes dues tirades quedant un llarg de 50m. sostingut en el V i amb passets de V + i 6a que et posen els braços con butifarres.La roca i el equipament fan que sigui una tirada molt disfrutona.



Tercer llarg comença amb uns metres força verticals però de bona presa i poc a poc la placa va tombant fins arribar a un replà on muntem la reunió.





Abans del quart llarg cal fer un canvi de reunió per a posar-se en la vertical de l'inici d´aquest.Els primers metres la roca no és tan bona però al fer el canvi de placa es torna millor i més vertical però sempre amb bon canto fins arribar a l'última reunió.



El momieta torna a sentirse escalador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada