dilluns, 25 d’octubre del 2010

Griviola Bella al Montgros

Data: Dissabte 9 de Octubre del 2010


Aquest dissabte tocava anar a Montserrat amb al Xavi però no tenien massa clar la via .Per sort una trucada del Oriol m'acaba de convencé i es decidim per aquesta via en un lloc místic i solitari com es el Montgrós.L´aproximació ja et deixa entreveure que per aquests paisatges no pujar molta gent a escalar ja que per arribar a peu de via triguen una hora i mitja.





La via es troba reequipada amb parabolts encare que tindrem que complimentar l'equipament amb un joc de aliens i un parell de camelots mitjans per la primera i les quatre ultimes tirades que tenen ben poca cosa.250m 6a max. obligat V+.

 

Ll1: Comença per una canal ramposa en la que podrem protegir els primers metres i desprès a pel fins que agafen un petit diedre ,que es pot tornar a protegir, fins el parabolt d'aquí flanqueig per placa per arribar a un bosc penjat on continuen flanquejant fins la R.

 



LL2: Llarg bastant vertical i amb uns primers metres bastant atlètics on els furats típics de Montserrat ajuden en la progressió.Poc a poc la verticalitat va disminuint i els parabolts comencen allunyar amb passos força obligats de V+ fins que torna a posar-se dreta i amb uns últims metres bastant fins per arribar a la R.

 

LL3: Sortida amb desplom bastant dureta per agafar la canal que ratlla tota la pared aquí els segurs allargant bastant i es pot posar ben poca cosa, pas finet per arribar a la R.


LL4: Tornen a tenir un passet finet de sortida però ben assegurat una vegada l'hem passat poc a poc va disminuint la verticalitat fins arribar a la reunió en una gran bauma.Aquesta tirada es te que protegir ja que de segurs nones trobaren a la sortida de la tirada.





LL5:Sortida en flanqueig per la dreta fins trobar la pujada mes evident i fàcil i desprès a navegar per la placa fins la R.No trobaren segurs però poden posar alguna peça en forats que anirem trobant.






LL6 i 7:Aquest dos llargs es poden empalmar i no presenta cap complicació,escalada per les típiques plaques de III per arribar als cims de Montserrat.

 

En definitiva una gran via en un lloc molt maco i que ens deixara un bon regust d'escalada made in Montserrat.


Vistes desde el cim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada