dimecres, 13 d’octubre del 2010

Via Replicants al pollego

Data: Diumenge 19 de Setembre del 2010

El dissabte la meteo no pinta molt be i decidim quedar diumenge per anar a Montserrat .La via que agafen es la Replicant a la cara est de la Palleta de 240mts repartida en 6 llargs 6a+ maxin obligat 6a.Amb unes dotze cintes mes vagues per alguna savina tenint prou encare que al segon llarg pot fer falta algun friend petit si no ho tenint massa clar.La via es desenvolupa per placa majoritàriament de roca bastant bona encare que al tercer llarg tenint un diedre.



Ll1: Sortida per placa amb un parell de passos finets que t'agafà en fred, continuen per placa ja mes humana seguint els parabolts fins als últims metres per arribar a la reunió que tornant a ser durs.


Ll2:LLarg de tramit amb un passet de panxeta per sortir de la reunió .

                            LL3:Diedre força atlètic al començament assegurat amb pitons ,al final d'aquest petit flanqueig a la dreta per supera el deplon i continuen per placa vertical fins la reunió.

 


LL4:Impresionat placa amb passos obligats però ben equipats ,roca excel·lent plena de forats per tibar.


LL5:Un altre llarg de tramit per situarnos al peu de l´aguja final.


LL6:El millor llarg de la via molt sostingut sempre en molt bona roca comença per L'esperó per enfilar-nos a la placa una petita laja que es fa en bavaresa i un últim passo una mica raro.



Baixen en quatre ràpels per la Dersu-Urzala i a fer la birra al Bar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada