dimarts, 12 d’octubre del 2010

Xelo-bam a la Roca Narieda.

Data: 11 de Setembre de 2010


Els Mòmies sempre m'havien parlat molt be d'aquesta via i feia temps que la volia fer.


Via clàssica a la cara nord de grau assequible però amb llargs durs força atlètics de 475mts ,repartida en 12 llargs,semiequipada on caldrà faltar un joc de friends , tascons i cordinos per savines i pont de roca.V+ Ao obligat.


LL1:Comencen L'Esperó per una placa tombada que poc a poc guanya verticalitat fins a un petit desplom on trobem el pas clau de llarg una vegada superat ja per terreny mes fàcil fins la R.



LL2:Surtida pel diedre de l'esquerra ben definit per empalmar-ne un altre mes dret i atlètic, un cop a sobre i dreta tenim reunió.

LL3: Sortida per la dreta amb un pas força fi i que es te que equipar amb un tasconet ja que el clau que havia ja no hi es desprès per terreny mes fàcil fins la reunió.



LL4:LLarg guapo amb una sortida força atlètica de fissura i placa un cop superada arriben a un pas desplomat i amb flanqueig per enfilarnos a una placa que es condueix fins la R.

LL5:LLarg rostoll per arribar a peu d'un altre placa.



LL6:Per mi un dels més macus una placa d'adherència que es te que anant equipant ja que no trobaren molts seguros.


LL7:Com el cinquè.

 


LL8:Un altre llarg bastant atlètic de fissura-diedre en els seus 15 primers metres que es te que anant equipant sortida fineta i continuen per terreny mes fàcil fins la R.



LL9:LLarg de artificial amb una sortideta de la reunió en lliure fineta.


LL10:Surtida fineta per buscar el diedre que puja d'esquerra a dreta fins trobar un parabolt d'aquí ja per terreny mes fàcil fins la reunió.


LL11 i LL2: LLargs de tramit per arribar al cim de l'espero
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada